Hvordan bliver jeg medlem?

Koret optager nye medlemmer ved sæsonstart i august og januar, men efter de nye regler om forsamlinger pga covid-19 kan vi desværre ikke optage nye medlemmer i koret for tiden, da vi har nået det maksimale antal personer vores øvelokale er godkendt til.

Hvad koster det (pr. 1. januar 2020):
En sæson (august til december) koster 915 kr.
Første øvedag er mandag den 6. januar 2020, og sidste øvedag er 15. juni 2020.

Vigtige datoer for denne sæson (forår):
Rockens Historie – ekstrakoncert: 28. marts
Sæsonafslutning: 15. juni

Vigtige datoer for næste sæson (efterår):
Øveweekend: 25-27 september
Julekoncert: 6. december

Hvor og hvornår øver vi
Hver mandag aften 19:05-21:35 i Støberihallen undtagen i skoleferierne. Se hvornår vi starter en ny sæson på Hillerød Musikaftensskoles hjemmeside.

Hillerød Rockkor hører under Hillerød Musikaftenskole.

Vær opmærksom på, at kor-kontingent IKKE skal indbetales på korets konto, men til Hillerød Musikaftensskole som fremgår herunder:
– registreringsnummer 1551
– kontonummer 0482269

Adgang til hjemmesiden efter tilmelding
For at få adgang til den lukkede del af hjemmesiden og dermed adgang til noder mv., kan dette første ske, når vi har modtaget en bekræftelse af din kontingent betaling fra Hillerød Musikaftenskolen.

Send derfor en mail til formand@rockkor.dk med dine telefon numre og oplysninger om hvilken stemmegruppe du tilhører, når du sender din betaling afsted. Hvis du sender mailen fra en anden adresse end den du vil have registreret på korets hjemmeside er det vigtigt, at du også medsender den anden email adresse. Ellers vil vi oprette din adgang med den email adresse du sender fra.

Når vi har modtaget bekræftelse på indbetalingen via Musikaftenskolen bliver du oprettet som bruger og får herefter en mail fra korets webredaktør med information om hvordan du kommer ind på hjemmesiden.

Koncerter:
Vi giver løbende koncerter og du kan læse mere om vores koncerter i vores kalender

Bank oplysninger
Hillerød Rockkor anvender Danske Bank og vores kontooplysninger er her:
– registreringsnummer 1551
– kontonummer 4019679136