Hvordan bliver jeg medlem?

Koret optager nye medlemmer ved sæsonstart i august og januar, men da vi har haft en stor tilstrømning af sopran- og altstemmer har vi indført et midlertidigt stop for flere medlemmer til disse stemmegrupper.

Herrestemmerne har vi til gengæld ingen restriktioner på da vi meget gerne vil have flere herrer med i koret. Så gemmer du på en stabil bas eller tenor i maven, så møder du bare op til første øveaften i forårssæsonen (8. januar)

Vi stiller ingen krav til nye medlemmer, men det er klart en fordel, hvis man har lidt nodekendskab. Det bør dog ikke afholde dig fra at prøve, hvis du har lyst til at synge i koret. Og hvis du er i tvivl om, hvilken stemmegruppe du tilhører, vil vores korleder Lene gerne hjælpe dig med at finde ud af det, så du kommer til at synge i den rigtige stemmegruppe.

Hvad koster det (pr. 1. august 2018):
En sæson (august til december) koster 915 kr.
Første øvedag er mandag den 13. august 2018, og sidste øvedag er 10. december 2018.

Vigtige datoer for forårets sæson:
Korweekend: 28. september 2018 – 30. september 2018
Koncert på Skansegården: 26. november
Julekoncert: 9. december 2018 i Støberihallen

Hvor og hvornår øver vi
Hver mandag aften 19:05-21:35 i Støberihallen undtagen i skoleferierne. Se hvornår vi starter en ny sæson på Hillerød Musikaftensskoles hjemmeside.

Hillerød Rockkor hører under Hillerød Musikaftenskole.

Vær opmærksom på, at kor-kontingent IKKE skal indbetales på korets konto, men til Hillerød Musikaftensskole som fremgår herunder:
– registreringsnummer 1551
– kontonummer 0482269

Adgang til hjemmesiden efter tilmelding
For at få adgang til den lukkede del af hjemmesiden og dermed adgang til noder mv., kan dette første ske, når vi har modtaget en bekræftelse af din kontingent betaling fra Hillerød Musikaftenskolen.

Send derfor en mail til formand@rockkor.dk med dine telefon numre og oplysninger om hvilken stemmegruppe du tilhører, når du sender din betaling afsted. Hvis du sender mailen fra en anden adresse end den du vil have registreret på korets hjemmeside er det vigtigt, at du også medsender den anden email adresse. Ellers vil vi oprette din adgang med den email adresse du sender fra.

Når vi har modtaget bekræftelse på indbetalingen via Musikaftenskolen bliver du oprettet som bruger og får herefter en mail fra korets webredaktør med information om hvordan du kommer ind på hjemmesiden.

Koncerter:
Vi giver løbende koncerter og du kan læse mere om vores koncerter i vores kalender

Bank oplysninger
Hillerød Rockkor anvender Danske Bank og vores kontooplysninger er her:
– registreringsnummer 1551
– kontonummer 4019679136